اخبار و اعلانات

هزینه فرآیند داوری و چاپ مقالات

به اطلاع نویسندگان مقالات می رساند براساس ابلاغیه شماره 40879 مورخ 24/2/1401 معاون محترم پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای نشریه دانشکده علوم ورزشی دانشگاه حکیم سبزواری مقرر گردید نشریه ورزش و علوم زیست حرکتی از دوره 15 / شماره 30/ پاییز و زمستان 1402، مبلغ 2.000.000 ریال جهت فرآیند داوری و چاپ از نویسندگانی که مقالات آن ها برای انتشار در نشریه پذیرفته شده باشد؛  اخذ گردد.

ارزشیابی نشریه

نشریه علمی ورزش و علوم زیست حرکتی در لیست نشریات قابل ارزیابی در سامانه نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1401 قرار گرفته است.

مقالات مستخرج از رساله دکتری

بررسی و تعیین تکلیف مقالات مستخرج از رساله دکتری در کوتاه ترین زمان برای کمک به دانشجویان تحصیلات تکمیلی در برنامه عملیاتی این نشریه قرار دارد. دو فصلنامه ورزش و علوم زیست حرکتی مطابق آیین نامه به شماره 89/29534 وزارت علوم و تحقیقات و فناوری با حفظ درجه علمی پژوهشی موظف به حذف عبارت پژوهشی از عنوان نشریه شده است و به دو فصلنامه علمی ورزش و علوم ریست حرکتی تغییر عنوان یافته است.

تأخیر در داوری

نویسندگان و داوران گرامی ، ضمن پوزش از تأخیر بوجود آمده در روند ثبت و داوری و اعلام نتایج مقالات، مطابق قول پشتیبانی سینا‌وب ، امیدواریم این هفته مشکلات انتقال کامل اطلاعات نشریه صورت گرفته و کادر اجرایی چونان همیشه در خدمت نشر آثار ارزشمند شما،حداکثر تلاش خود را بکار گیرند. در حال حاضر نویسندگان در ثبت مقالات خود مشکلی ندارند. از صبوری شما سپاسگزاریم

تغییر قالب طرح سایت نشریه

به اطلاع کلیه دانشجویان عزیز، اعضای محترم هیئت علمی و محققان گرامی می رساند، به دلیل تغییر قالب طرح سایت نشریه، تکمیل اطلاعات سایت چند روزی زمان خواهد برد. کاربران گرامی لطفا پس از ورود به سامانه و ثبت نام­‌کاربری، با فعال کردن گزینه فراموشی رمز ورود، از طریق ایمیل رمز جدید دریافت کنند.