درباره نشریه

نشریه علمی ورزش و علوم زیست حرکتی در تاریخ 11/3/90 به شماره نامه 817/45/11/3/90 مجوز علمی - پژوهشی را از ریاست مرکز برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری دریافت کرد. تلاش‌های زنده یاد پروفسور حامدی نیا سردبیر فقید نشریه سبب کسب مجوز و تداوم فعالیت بهینه این نشریه تا سال ۱۳۹۶ شد. در حال حاضر کادر اجرایی و اندیشمندان حوزه فیزیولوژی و حمایت‌های بی دریغ حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه یک خیزش علمی و عملیاتی را در نشریه ایجاد کرد و به لطف الهی این تلاش و عزم، جایگاه علمی نشریه را ارتقا خواهد داد تا معرف اندیشمندان حوزه فیزیولوژی در سطوح ملی و بین المللی باشد. دست‌اندرکاران این نشریه تلاش دارند با حمایت از پژوهش‌های اصیل و باکیفیت و رعایت نکات علمی و اخلاق نشر، سبب ترویج فعالیت‌های کاربردی و اصیل شوند.

نشریه علمی ورزش و علوم زیست حرکتی دو فصلنامه‌ای با دسترسی باز (دسترسی به متن مقالات) است که توسط دانشگاه حکیم سبزواری منـتشر می‌شود. نشریه بعد از ارزیابی نشریات ۱۴۰۱، از دوره ۱۵/ شماره ۳۰/ پاییز و زمستان ۱۴۰۲، مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰ ریال جهت فرآیند داوری و چاپ از نویسندگانی که مقالات آن‌ها برای انتشار در نشریه پذیرفته شده باشد؛ دریافت خواهد کرد.

این نشریه با داوری دو سو ناشناس است که جنبه‌های عملی و تحقیقاتی فیزیولوژی ورزشی و عملکرد ورزشی را بررسی می‌کند. از اهداف نشریه علمی ورزش و علوم زیستی حرکتی ارتقای دانش فیزیولوژیست‌های ورزشی، دانشمندان، پزشکان و محققان عملکرد ورزشی است. این نشریه انتشار تحقیقات فیزیولوژی ورزشی و رشته‌های مرتبط را ترویج می‌کند که کاربرد عملی مستقیمی برای افزایش عملکرد ورزشی یا جلوگیری از کاهش عملکرد وزشکاران دارد.

ویژگی‌های نشریه

• صاحب امتیاز و ناشر: دانشگاه حکیم سبزواری
  • رتبه در سامانه ارزیابی نشریات وزارت علوم ایران: «ب»
  • هدف و چشم‌انداز: حرکت در جهت ایجاد یک پایگاه اطلاعات علمی و پژوهشی در سطح بین‌المللی با تمرکز بر حوزه‌های فیزیولوژی ورزشی
  • نوع نشریه: علمی
  • ترتیب انتشار: دو فصلنامه
  • زبان انتشار: فارسی
  • فرمت: الکترونیکی
  • سال آغاز انتشار: 1387
  • هزینه انتشار: 2،0۰۰،۰۰۰ ریال
  • نرخ پذیرش مقالات: ۲6٪ (جهت کسب اطلاعات به‌روز اینجا کلیک نمایید)
  • شیوه داوری مقالات: دوسو ناشناس
  • نوع دسترسی: دسترسی آزاد
  • اصول اخلاقی نشر: مطابق با اصول اخلاقی کمیته بین‌المللی اخلاق نشر  (COPE)
  • شرایط صدور مجوز: مجوز اختیار-غیرتجاری-غیراشتقاقی (CC: BY-NC-ND): مطابق این مجوز، تمام مخاطبان می‌توانند مقالات نشریه را در صورتی که نام اثر به عنوان نویسنده اصلی مشخص باشد بدون تغییر با اهداف غیرتجاری، بازنشر، توزیع و استفاده نمایند.
  • ارتباط با دفتر نشریه: شماره تماس 44012763-۰۵۱، 09168524987، رایانامه sbs@hsu.ac.ir